Csak kérned kell!

Saját ötleted alapján készül.
Az itt láthatóak közül csak egyeztetés után kérj.

Bejegyzés nyomtatása Bejegyzés nyomtatása

Referenciák

Lájkolom :)

Ez tetszik!

Idegyűjtöm azokat a visszajelzéseket, amiket eddig kaptam.

Nézd meg, mit írnak mások, kattints IDE.251 hozzászólás to “Referenciák”

 • Boa Tamás says:

  Tökéletesre sikerült a felvarró, nem gondoltam, hogy fénykép alapján is ilyen jól összehozható.
  Megbízható és pontos készítő, mindenkinek csak ajánlani tudom.

  Üdv: Tamás

 • Hankovszky Dénes says:

  Tökéletes munka!!Megbízható és korrekt!!!

 • Veszprémi Sándor says:

  Nagyon szép, egyedi hímzést készített! Pont olyan, mint amilyet kigondoltam! Gyors és precíz! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • Igényes és gyors munka, rugalmas lehetőségekkel ^^

  csak ájánlhatjuk bárkinek.

  Üdv

  Szoli és Dynasty AST

 • Mayer Miklós says:

  100%-osan meg vagyok elégedve.Ennél kidolgozottabban meg sose láttam felvarrót.Mindenkinek ajánlom:)

 • Dálnoki Attila says:

  Megérkeztek a felvarrók, nagyon jók lettek, szépek és részletesek, még egyszer nagyon szépen köszönöm.

  Üdv: Atesz

 • Dózsa Lászlóné Saci says:

  Van véleményem !!!! /nekem egyébként mindig van!/ Sajnos olyan vagyok, aki mindig megmondja, ha nem tetszik valami. DE MOST NAGYON TETSZETT A HÍMZÉS!!!!!
  Egy fontos eseményre készültek az Abonyi Fúvósok és valami különlegeset szerettünk volna. SIKERÜLT! Mélybordó nyakkendőre vadászkürtöket kértem. Az eredmény?? EGYSZERŰEN LEÍRHATATLANUL GYÖNYÖRŰ!!!! A szemem könnybe lábadt mikor megláttam a hímzett nyakkendőket! S hogy a gyerekek mit szóltak? Olyan boldogok voltak, hogy csak nekik négyüknek van ilyen nagyszerű nyakkendőjük. Persze a tanár bácsi rögtön reklamált, hogy ő miért nem kapott. Ma rendeltem neki is egyet. A kérésem az volt, hogy TEGNAPRA kellene. Tudjátok mi volt a válasz? HA TEGNAP ELHOZOD, TEGNAPRA KÉSZ LESZ!!!! Ez a pasi hihetetlen!
  Közvetlen, udvarias. Gyönyörű munkák kerülnek ki a keze alól!!! MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!! Az árakkal is meg vagyok elégedve. Megbeszélés tárgyát képezi. Bátran merjetek álmodozni és aztán rendelni. Legszebb hímzett álmaitok válhatnak valóra!

 • Dózsa Lászlóné Saci says:

  Ja ezek lemaradtak:

 • Parádi Péter says:

  Tökéletes munka,pontos korrekt ügymenet! Nagyon jó a “mackós” felvarró!Máskor is zaklatlak ezen ügyeimmel,és barátaim is ezt teszik majd! Péter

 • SnoR says:

  Tökéletes munkát végzett:o) Minden a megbeszéltek szerint történt, gyors, alkuképes, megbizható, csak ajánlani tudom, Adok egy képet, hogy mire került!:o) http://www.kephost.com/view3.php?filename=eslcb76ldt595mi9ltq0.jpg

 • Bene Viktor says:

  Épp most kaptam meg a felvarróimat. Én a Miskolci Egyetemre járok és ezen alkalomból az egyenruhámra csináltattam. Nagyon precíz, gyors és pontos. Rendkívül kedves volt számomra a közvetlen kiszolgálás, és a baráti hangulat. Nem egyszerűen egy termék értékesítéséről volt szó mint más helyeken, hanem öröm, és elégedettség szerzés a másik számára. Ritka az ilyen hely meg kell becsülni. Még egyszer köszönöm őket. Örömmel és büszkén fogom őket viselni.

 • Dócs Péter says:

  Egy Nógrád megyei airsoft csapat számára rendeltem felvarrókat. Maximálisan meg vagyok elégedve mind a kész termékkel, mind a kommunikációval, mind a gyorsasággal. Hosszas keresgélés árán találtam rá Sándorra, de mindenképpen megérte. Olyan embert kerestem, aki nem mint futószallag dolgozik, hanem hobbiból, élvezetből végzi a munkáját, és nem úgy kommunikál velem, mint ügyféllel, hanem mint egy átlag emberrel, vagy haverral, baráttal. Ajánlani fogom minden ismerősömnek, és ha bővül a csapat további rendelésekre is számíthat!

 • Ákos says:

  Egy első világháborús osztrák-magyar repülősjelvény meghímzésére adtam le a rendelést. Már az első tervekkel nagyon meg voltam elégedve és alig vártam, hogy a kezemben legyen a kész eredmény. Nagyon szép munka, csak ismétlem az előttem szólókat, hogy látszik, élvezettel csinálja (és szereti a kihívásokat :)). BIztosan fogom még keresni és ajánlani is fogom!

 • Domi says:

  Immáron másodjára nyűgözött le Varesz munkája!

  Hihetetlen egyszerűen tökéletes lett minden.
  Voltak álmatlan éjszakáim,mivel csapattársaknak is rendeltem nagyobb tételben,de rájöttem hogy butaság volt félnem,hiszen ilyen tökéletes felvarrókra nem lehet panasz!

  Beismerem,nem volt könnyű dolga Varesznak velem,de türelmes volt és hamar megegyeztünk
  Nem ez volt az első,de nem is az utolsó rendelésem,ebben biztos vagyok!

  Köszönöm még egyszer a csapatom nevében is

  Domi: A-team Airsoft Debrecen

 • SnoR says:

  Megérkeztek az IRAMos felvarrók, nagyon jól sikerültek és a csapat azon tagjai(airsoftosok) akik már megkapták, teljesen odáig vannak érte! Gyors volt, minden problémás kérésünket türelemmel és kedvességel fogadta! Szerintem nemsokára újra zaklatunk mindenféle örült kérésekkel!

 • Szűcs "Szucsy" Levente says:

  Tegnap érkezett meg a Famous Stars & Straps felvarróm! Nagyon gyors és precíz volt a folyamat! Én meg vagyok elégedve!

  Köszönöm a segítséget Varesz, nemsokára újra jelentkezek! :D

  Üdv:

 • kollarik erzsebet,anglia says:

  tokeletes munkat vegzetel…preciz kidolgozas,pontosan az elkepzeleseim szerint….gyors kiszolgalas,szallitas….csak ajanlani tudom mindenkinek…es megegyszer nagyon szepen koszonom,nagy oromet okoztal a baratomnak a szulinapjara!!!!:)))…mar most elore elkerte tolem a cimedet:))))…sok puszi angliabol

 • Győző says:

  Nagyon kedves és jófej a Varesz! :)
  Mintha már ezer éve ismernénk egymást úgy leveleztünk és még egy külön személyes levelet is írt a felvarró mellé!
  Szépen kidolgozott, minőségi, pontos munkát kaptam, gyorsan és jó áron, meg vagyok elégedve!
  Ha megint felvarróra lesz szükségem, egyértelműen hozzá fordulok! Köszönöm ezúton is!

  Üdv!

 • András says:

  Kiváló lett a folt! Nagyon szép lett, nagyon jó munka, korrekt ár!
  Köszönöm!

 • Boby(János) says:

  Nagyon szépen köszönöm szépen a névfelvarókat és a csapatjelvényt pont olyan lett mindegyik 1:1-ben amilyet én fejben elképzeltem. Nagyon igényes, preciz munkát végeztél. Nagyon szépen köszönöm!

 • izisz71 says:

  Megérkeztek a hímzések, felülmúlták az elképzelésemet. Drága Varesz, nagyon szépen köszönöm a kreatívitást, a türelmet, a kedvességet, ahogy a felvarróimhoz hozzáálltál.:) Ti pedig, akik olvassátok ezt a kommentet hamarjában gondoljatok valami remek mintára, keressétek Őt, mert a legmerészebb gondolataitokat is kézzelfogható hímzéssé változtatja! :)))

 • LaCorb says:

  Ismételten kiváló felvarrókat kaptam készhez verhetetlen árakon és továbbra is minden hímezendő igényemet innen fogom kérni. Köszönöm

 • Most már visszajáró ügyfelek leszünk/vagyunk, Bátran mondom Varesz mindenre képes amit felvarróügyben kérni lehet.

  -Pro
  -Gyors
  -És nem utolsó sorban kedves és közvetlen.

  Akinek profi munka kell, ne keressen tovább.

  Üdv,

  Szoli és a Dynasty AST

 • Bódi Tamás says:

  Rengeteg gyártó és eladó példát vehetne Vareszról.
  Közvetlen, nagyon jó kapcsolattartó, megbecsüli még az 1 db-os vevőket is és nagyon profi munkát ad ki a kezéből. Ha szükségem lesz felvarróra csak hozzá fordulok és mindenkinek csak őt fogom ajánlani.
  További sok sikert és megrendelőt kívánok!

  Üdv: Tamás

 • Vincze Tamás says:

  Csak ismételni tudom az előttem szólókat. Segítőkész, rugalmas, és megbízható ügyfélként. Na és a munka végeredménye sem hagyható figyelmen kívül. :)

  Üdv, Tamás.

Leave a Reply


Pár szóban

Varga Sándor vagyok, de szólíts Varesznek, mindenki így teszi.
Kedvelem a felvarrók készítését, látni, ahogy egy képből valóság lesz. Azután meg olvasni a visszajelzéseket :)

Legutóbbi hozzászólások

shop 2016 new arrival bridesmaid dresses at groupdress.com ! wedding dresses NZ shop discount beach wedding dresses UK at instyledress.co.uk